„Jézus azt mondta nekik: “Én vagyok az élet kenyere: aki énhozzám jön, nem éhezik meg, és aki énbennem hisz, nem szomjazik meg soha. De megmondtam nektek: láttatok ugyan engem, és mégsem hisztek.” / János 6, 35 – 36/

 

Kedves Barátaim!

Nagyon szeretem a friss, minőségi ételt. Az étel elkészítéséhez időre van szükség, sok türelem és kitartás kell hozzá. Miért gondoljuk azt, hogy a hitéletben ez másképp van? Mert Jézus kitartóan keres a mai napon is. Nagyon sok alkalmat készít számomra ma is. A kérdés tehát ez: Mit hallok és mit értek Jézus szavaiból? A gond sokszor az, hogy nem merem bevallani, hogy semmit sem értek belőle. Ez nagyon kellemetlen helyzet.

Sokszor futottam Jézus elől. Ő viszont türelmesen várt, és nem törte be az ajtót.  Ezt fontos lenne észben tartani. Mert aki hív engem, annak van türelme elmagyarázni nekem a dolgokat. Rácsodálkozhatok arra, hogy a küzdelem véresen  komoly, nem babra megy a játék.

Jézus igent mondott rám, békességét és örök életet ajándékozva nekem. Ezt kínálja fel számunkra a mai napon is! Küzdelemre fel!  Isten gazdag áldását kívánom nektek teljes szívemből!

Tankó Gábor

Fotó: Nagy Emese

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.