Fizetés a táboron belül

Fizetés a táboron belül

Idén először a Beülőben és a Shopban a fizetés egy belső kártyarendszeren keresztül történik. A helyszíni regisztrációkor kapsz egy nyakbaakasztót, ez lesz tulajdonképpen a tábor ideje alatt a bankkártyád, valamint az ebédjegyed. Ennek a kártyának a segítségével tudsz fizetni a reggeli kávédért a Beülőben, és a Shopban kiválasztott fireszes cuccokért is.

Hogyan tudom feltölteni a kártyámat?
A kártyádat készpénzzel tudod feltölteni akár már rögtön a megérkezésed után, vagy a regisztrációs pultban minden nap 09.00–09.30 (csütörtökön 08.30–09.00) és 13.30–14.00 óra között. De ne izgulj, ha este tízkor a Beülőben jönnél rá, hogy már nincs elég pénz a kártyádon egy újabb forró csokira, akkor ott is lesz mód az egyenleg töltésére.

Milyen pénznemben?
A feltöltés csak euróban lehetséges, a minimum összeg 5 euró. Kérünk, hogy amennyiben van lehetőséged rá, készíts elő kerek összeget a kártya töltéséhez, hogy minél gyorsabb lehessen a folyamat.

Mi történik, ha a tábor végén még marad pénz a kártyámon?
FIGYELEM! A kártyára csak annyi pénzt tegyél, amennyit el is költesz, mert a tábor végén a kártyán maradó összeget nem áll módunkban visszafizetni. (A kártyán maradt összeget a tábor szervezési költségeinek térítésére használjuk fel.)