Tudnivalók a tábor kapcsán

Lesz idén ÉlesztŐ?
Igeeeen! Teljes erővel dolgozunk rajta, hogy megvalósuljon és úgy néz ki, hogy a folyamatosan enyhülő szabályozások is lehetővé teszik, hogy megrendezésre kerüljön a tábor 🙂
Mi van, ha csak oltással vagy negatív teszttel lehet látogatni majd a rendezvényt?
Mivel a járványügyi előírásokat minden esetben be kell tartanunk, ezért ha ez a szabály lesz érvényben augusztusban, akkor csak ilyen feltételek mellett lehet részt venni az ÉlesztŐ-n.
Milyen biztonsági előírásokat kell majd betartani?
Hasonlókat, mint minden más nagyobb rendezvényen. Ne aggódjatok, igyekszünk megkönnyíteni a dolgotokat! Programjaink nagy része kültéren lesz, úton-útfélen higiéniai pontokba botlotok majd, és persze MINDEN előírást betartunk! Első a biztonság! 😉
Kell maszkot viselni a táborban?
Jelenlegi állás szerint kötelező a szájmaszk vagy a reszpirátor használata a tömegrendezvényeken, kültéren is.
Hol lesz?
Várhosszúréten, Rozsnyótól és Krasznahorkaváraljától néhány kilométerre, a Jozefina panzióban (Krásnohorská Dlhá Lúka 113).
Hol alszom majd?
Közel 100 férőhelyes panzióban vagy saját sátorban alhatsz, ha eljössz az ÉlesztŐ-re. Természetesen a részvételi díj is ennek függvényében magasabb vagy alacsonyabb. A fedett szállás 2-3-4 ágyas szobákat jelent, úgyhogy érdemes a barátaiddal, ismerőseiddel összefogni, és a regisztráció során jelezni, hogy együtt szeretnétek lakni a tábor idején.
Mit ehetek?
A részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést. Ha … érzékeny vagy, ezt a regisztráció során jelezd, és odafigyelünk majd Rád az étkeztetés során is.

Ott a helyem! Regisztrálok!

Miből áll majd a program?
A találkozó programját úgy állítottuk össze, hogy minél színesebb és változatosabb legyen annak érdekében, hogy Te jól érezd magad. Reggel többféle áhítat közül választhatunk majd, délelőtt egy közös dicsőítésen, majd előadáson vehetünk részt, hogy a hallottakat kiscsoportban megbeszélhessük. A délutánt párhuzamos programok töltik majd ki: kiselőadások, kerekasztal-beszélgetések, túra, barlangászat, kézművesség, BeülŐ – az egyik legjobb hely a világon 🙂 – , sport, és persze sok más is. Nem árulhatunk el mindent 🙂
Honnan tudom majd, hogy éppen mi következik?
Szpíkereink minden program előtt és után tájékoztatnak majd a választható programokról. A helyszín több szegletében kitesszük majd a programot, illetve a telefonodban is megnézheted majd. A környezettudatosság jegyében nem nyomtatunk programfüzetet.

Ott a helyem! Regisztrálok!

Meddig regisztrálhatok?
2021. július 31. éjfélig van lehetőséged regisztrálni.

Ott a helyem! Regisztrálok!

Lehet helyben jegyet venni?
Természetesen lehet helyben is napijegyet váltani, melynek az ára 12,00 € vagy hetijegyet is tudsz váltani szállás nélkül, teljes ellátással 48,00 € értékben.
Lehet-e csak pár napra jönni?
Igen, lehet. A napijegy ára 12,00 € szállás nélkül.
Mit fedez a részvételi díj?
A befizetett részvételi díj magába foglalja a napi háromszori étkezést, a szállást (abban az esetben ha sátorozol, a részvételi díj is alacsonyabb), a programokon való részvételt.
Zsebpénz fog kelleni?
Igen, a tábor területén megtalálhatod majd a BeülŐ nevezetű kávézót, ahol különböző kávékülönlegességek megkóstolása mellett a tábor hivatalos termékeit is megvásárolhatod (pólók, pulcsik, bögrék, tollak stb…)
Hogy jutok el a tábor helyszínére?
Ha nyugatról tömegközlekedéssel érkezel, ajánlott először célbavenni Rozsnyó városát, ahonnan a buszpályaudvarról átszállás mentesen el tudsz jutni Várhosszúrétre (Krásnohorská Dlhá Lúka).

Ha keletről érkezel a táborba, vedd célba Kassát majd a vasútállomás melletti buszpályaudvarról indulhatsz életed egyik legjobb táborának a helyszínére.

Mi a helyzet, ha tábor előtt derül ki, hogy karanténba kell mennem?
Abban az esetben, ha már kifizetted a tábort és igazolni tudod számunkra a távolmaradásodat, az összeget visszatérítjük.
Mi lesz, ha a tábor alatt derül ki, hogy valaki megfertőződött?
Bízunk benne, hogy ilyen nem fog történni, de ha mégis, akkor az egészségügyi hivatal által kidolgozott protokoll szerint fogunk eljárni.
Milyen féle, fajta teszt kell, milyen régi?
A jelenlegi járványügyi intézkedések lehetővé teszik a teszt/oltás nélküli táborozást. A nyílt területeken szájmaszk viselete nem kötelező, viszont beltéri programjainkon fell kell majd tennünk a maszkjainkat.
A tábor helyszínén lesz teszt?
A tábor helyszínén nem végzünk teszteket.
Tudok ingyenesen parkolni a közelben?
A tábor területén parkolóhelyet biztosítunk az autóval érkezőknek.
Nincs sátram es hálózsákom, esetleg lehet kölcsönözni?
Ha időben jelzed ezt számunkra, korlátozott mennyiségben tudunk sátrakat biztosítani.

Kimaradt valami?! Esetleg nem találod a kérdésedre a választ?! Vedd fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk válaszolni. De tényleg. Kattints ide.