Regisztráció

Az alábbi részvételi díjak a tábor teljes idejére vonatkoznak, és magukba foglalják a szállást, a napi háromszori étkezést és a programokon való részvételt.

Emellett lehetőséged van részidőre is regisztrálni (napokra választható szállás és étkezés). Amennyiben csak étkezésre tartasz igényt, úgy napi díjjal (8 Eur) kiegészítve tudsz regisztrálni, mely biztosítja a programokon való részvételt is.

Az egyes szállástípusok leírását, valamint a további részleteket az ártáblázat alatt találod.

👨‍👩‍👧‍👦 Családosok számára már sajnos nem tudunk külön szobát szálláshelyként biztosítani. Ez esetben javasoljuk, hogy keressétek fel a környéki szálláshelyek valamelyikét. Étkezést a tábor helyszínén a fent leírtak szerint, napi díjjal kiegészítve tudtok még igényelni.

A jelentkezés a Firesz regisztrációs felületén keresztül történik. Ha még nem rendelkezel fiókkal, akkor első lépésben hozz létre egyet az adataid megadásával – az eseményre ezután fogsz tudni regisztrálni.


Mi a különbség az egyes szállástípusok között?

 • Turistaszálló (csak teljes időre)
  Kétszintes turistaszállóban található, alacsonyabb komfortú, 8 vagy 4 fős, emeletes ágyas szobák. Közös zuhanyzók és mosdók mindkét szinten találhatóak.
  ☝️ Teljes időre, korlátozott számban még elérhetőek férőhelyek a turistaszállóban, melyet lehetőségeinkhez képest igyekszünk feltölteni.
  ➡️ Hogyan jelentkezz? Szállásként először válaszd ki a sátorozást vagy Szokolyát teljes időre, majd megjegyzésben jelezd nekünk, hogy ha lehet, igényt tartanál a Turistaszállóra. Felvesszük veled a kapcsolatot, és ha van még szabad hely, módosítjuk regisztrációdat.
 • Sátor
  Ha a természet lágy ölén kívánsz aludni, tudunk számodra sátorhelyet is biztosítani. A turistaház alsó szintjén található zuhanyzókat és mosdókat használhatjátok. Sátrat mindenki magának kell hogy biztosítson, azonban ha mégsem tudsz szerezni, és ezt időben jelzed számunkra, korlátozott mennyiségben tudunk sátrat kölcsönadni.
  Ha tudod, hogy valakivel együtt fogsz sátorozni, kérjük, megjegyzésben tüntesd fel a nevét regisztrációd során. Így tudjuk a lehető legtöbb sátorhelyet biztosítani a regisztrációs időszakban. Köszönjük.
 • Szokolya
  A szokolyai református gyülekezet táborhelye, a tábortól 4,5 kilométerre lévő faluban. Elhelyezés 10-15 férőhelyes szobákban.

Lehet-e csak pár napra regisztrálni?
Igen, június 25-től július 24-ig már részidőre is tudsz regisztrálni (napokra választható szállás és étkezés). Amennyiben csak étkezésre tartasz igényt, úgy napi díjjal (8 Eur) kiegészítve tudsz regisztrálni, mely biztosítja a programokon való részvételt is.

A regisztráció lezárta után lehet-e helyben jegyet venni?
Amennyiben nem regisztráltál előre, de eljönnél a táborba, úgy napi jegyet tudsz váltani helyben, melynek ára 8 Eur. Ez a programokon való részvételre jogosít fel, szállást és étkezést ezesetben sajnos nem tudunk biztosítani.

Gyermekek vagy családok számára van kedvezmény?
A gyermekek kedvezményes áron vehetnek részt a táborban. Amennyiben családként regisztráltok, kérlek várjátok meg amíg kapcsolatba lépünk veletek, hogy véglegesítsük a részvételi díjatokat.

Hogyan regisztráljam a családomat?
Családos regisztráció esetén elsőként a családfő regisztrál, akinek a visszaigazoló e-mailben kiküldött regisztrációs azonosítóját minden családtag regisztrációjakor meg kell adni a „Családfő” mezőben. Így a családfő részvételi díjához majd hozzáadódik a többi családtag részvételi díja. Kiskorú gyermek vagy regisztrációs fiókkal nem rendelkező személyt a „Családtagok” menüponton keresztül lehet hozzáadni, akiket aztán a családfő tud beregisztrálni az adott eseményre.

További kérdéseim vannak. Hol találok rájuk választ?
 A legfontosabb információkat a Tudnivalók oldalon gyűjtöttük össze.